Logg‎ > ‎

The history repeats itself...

skickad 28 juni 2012 01:29 av RWD Racing
Mossen attackerades ännu en gång denna gången med förstärkning av Clas då Tobbe behagade ha semestet, Clas med ett förflutet med att köra fort i rallyskogarna visade sig trivas alldeles utmärkt bakom ratten i "grållen", kanske tack vare vädret som visade sig från sin sämsta sida med periodvis kraftiga skyfall som gjorde det lätt att drifta som det så poppulärt heter.

Resultatet en upprepning från första tävlingen. De omöjliga Bröderna i Asconan på första plats och en delat 2:a plats för Team RWD och trippelåttorna.
En ändring måste ske, 1:a plattsen skall erövras.

Martin tog starpasset och lämnade över till Clas efter en depåframfart i promenadtakt, inget straff denna gången tack.
Clas gjored det han skulle, ha så kul det bara gick, och lämnade över till Magnus, allt rullade på i vätan, tävlingen avlöpte incidentfritt för RWD, mer otur för våra konkurrenter som halkade av banan vid några tillfällen, men eftersom vi då tog det lugnt och varsamt vid bärgningarna klarade vi oss även här från straffvarv.

Magnus gick ut på sista passet på en upptorkande bana och varvtiderna sjönk och attacken ökade, vilket slutade i en ordentlig snurrning på sista (!) varvet ut på flygrakan backade Magnus grållen över jord & lera och ut på banan igen. tidstappet blev minimalt och reparationerna ser ut att inskränka sig till en ordentlig tvätt.

Trötta och nöja (nja hel bil & en pallplats är rätt OK eller?) styrde teamet kosan mot hemmen.
Björn, du tar starpasset nästa gång, kommer du inte ställer vi bilen i 20 minuter innan vi byter förare, känn ingen press...

Comments